Zoek vacatures of vrijwilligers

Mooi! U heeft uzelf of uw vacature(s) ingeschreven, het echte werk kan nu beginnen. Er zijn op dit moment maar liefst 2915 vacatures en vrijwilligers in het FreeForce bestand aanwezig! Genoeg te vinden dus. Oh, voordat we het vergeten, het gebruik van FreeForce is geheel vrijblijvend en gratis!

Vrijwilligers: vacatures vinden?

Of u nou uw kennis en kunde wilt verdiepen, uw vaardigheden wil aanscherpen, iets anders wil proberen, werkervaring wil opdoen of "gewoon" uw steentje bij wilt dragen: FreeForce biedt voor ieder wat wils! Vrijwilligerswerk is leuk en geeft voldoening. En u staat er niet alleen voor, alle FreeForce vrijwilligerscentrales staan u bij met raad en daad.

  FreeForce en haar deelnemers verstrekken nooit uw NAW-gegevens aan derden. Wanneer u zich aanmeldt voor een vacature ontvangt u een mail met alle gegevens van de vacature en organisatie. U houdt dus altijd zelf alle touwtjes in handen.
Organisaties: vrijwilligers nodig?

Dat het zoeken van geschikte vrijwilligers soms erg moeilijk kan zijn, dat weten we als geen ander. Daarom bieden we u een extra handvat aan, en geven we u de mogelijkheid zelf gericht te zoeken naar vrijwilligers die staan te popelen aan de slag te gaan.
Alle vrijwilligers die FreeForce biedt zijn door de vrijwilligerscentrales eerst ingezien voordat de inschrijvingen zijn doorgevoerd. Het is tenslotte belangrijk dat net als bij de vacatures, ook het aanbod van vrijwilligers serieus en integer is.Wist u dat...

Het ook prima mogelijk is om vrijwilligerswerk in het buitenland te doen? Via google is vreselijk veel hierover te vinden!

U via de site van de belastingdienst veel informatie kunt vinden over vergoedingen e.d.?

Vrijwilligerswerk soms leidt tot een vast dienstverband?Beschikbaarheid

Aantal vacatures in FreeForce:  2915